Mórahalomra került az Olvasás Nagykövete 2022 Díj

Kedves Kollégák!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a tavaly alapított http://csmke.sk-szeged.hu/2022/10/az-olvasas-nagykovete-2022/ Csongrád-Csanád megye kiváló könyvtárosa díj átadása megtörtént.

Öt munkatársunkra érkezett jelölés, közülük választotta ki a szakmai bizottság az első díjazottat.
Az egybehangzó döntés alapján 2022-ben Kiss Bernadett, a mórahalmi városi könyvtár könyvtárosa  https://konyvtar.morahalom.hu/index.php/hu/  kapta a díjat.

Bernadett szakmai munkásságát a jelölésre érkezett méltatásból ismerhetitek meg:

Bernadett 15 éve teljesít szolgálatot könyvtárosként Mórahalmon. Rendkívül segítőkész munkatárs és mindig kész támogatni a közösen elfogadott ötleteket. Szeret a realitás talaján maradni és ügyesen intézi, hogy a munkatársak is ott maradjanak. Rugalmas, alkalmazkodik a változásokhoz, és nyitott az újítások iránt. Munkatársai minden munkafolyamatban magasra értékelik a tudását, támogató hozzáállását. 2010. szeptemberétől 2012. januárjáig az intézmény megbízott igazgatójaként látta el feladatait, az előző vezetők megkezdett projektjeit precízen, felelősséggel vitte tovább. Az ő keze alatt vált a könyvtár akkreditált felnőttképzési intézménnyé, s azóta is ő a felnőttképzési szakmai vezetőnk. Vezetői feladatai mellett végezte el Kecskeméten a minőségmenedzsment képzést és igen nagy szerepe volt továbbiakban a Minősített Könyvtári Cím megszerzésében is. Bernadett képzett IT tanácsadó, e-mentor, és DJP mentor. Kreatív ötletei a rendezvények szervezése során nélkülözhetetlenek, saját projektje az „Egymás szemével” programunk. Jól ismeri az olvasóinkat, az olvasói igényeket, nem véletlenül növekszik meg a szombati forgalmunk, ha tudják, hogy ő van szolgálatban. Nem tudnék olyan munkafolyamatot mondani, amit ne végzett volna már, s amiben ne lett volna pontos, felelősségteljes, alapos – legyen az projektmenedzsment, állománygondozás, helyismereti munka … Vezetőként kijelenthetem, hogy támogatása, áldozatkészsége és odaadása nélkül ez a könyvtár nem tartana ott, ahol most van.

Szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk Bernadettnek!

Íme néhány kép az átadásról: