Az én grundom – pályázat

A Könyvesblogon jelent meg az alábbi hír:


A Petőfi Irodalmi Múzeum pályázatot hirdetett Az én grundom – a mi grundunk címmel:

Beküldési határidő: 2008. március 28.

Milyen az a tér, ahol manapság ki tudtok kapcsolódni, ahol a szabadidőtöket töltitek, ahol barátaitokkal összejöhettek? Fotózzátok le kedvenc találkozóhelyeteket! Elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, miben hasonlítanak, mennyiben különböznek a ti helyeitek a klasszikus, 100 évvel ezelőtti grundhoz képest.
A Petőfi Irodalmi Múzeum Az én grundom – a mi grundunk címmel fotópályázatot hirdet az Éljen a Grund! 100 éves A Pál utcai fiúk című kiállításhoz kapcsolódóan.
Hagyományos vagy digitális technikával készített 30X40 cm-es méretű fotókat vagy fotósorozatokat várunk.
Pályázhatnak általános iskolai felső tagozatos és középiskolás diákok, egyének vagy csoportok, osztályok, diákkörök, fotóklubok.

Beküldési határidő: 2008. március 28.

Cím: Petőfi Irodalmi Múzeum – Nagyvári Ildikó (317-3611/245)
1053 Budapest, Károlyi Mihály utca 16.

A beadott műveket öttagú zsűri értékeli, a két korosztályban, a felső tagozatosak és a középiskolások között egyaránt értékes díjakat osztunk ki. A legjobbnak ítélt és díjazott munkákat 2008. április 9-én nyíló kiállításon mutatjuk be a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

A zsűri tagjai: Korniss Péter fotóművész (a zsűri elnöke), Tímár Péter, a Fotóművészet főszerkesztője, Geszti Péter szövegíró, Kovalovszky Dániel fotóművész, Lukács Ágota művészettörténész.