Még mindig összefogás 2…

Ugyan már régen nem így hívják, de még mindig ez a legegyszerűbb név. Most hogy vége a “Tini hétnek” forrong a Katalist, hogy jó-e ez az elnevezést, “bejött-e a tiniknek”. A kérdés jogos. A szlogen kicsit nyögvenyelős, a tini szó atavisztikus. Azonban sokan, sokat dolgoztunka programokon, s az “akció” elmúltával kötözködésnek érzem a vitát.

Azért kíváncsi lennék mindenki véleményére!

A programsorozat alapvetően sikeres volt nálunk, illetve van, mert önhatalmúlag meghosszabbítjuk, ugyhogy még mindig várunk mindenkit az októberi programjainkra! 😉

7 gondolat erről: „Még mindig összefogás 2…

 1. Én úgy gondolom, hogy a célzott korosztály van annyira bölcs, hogy elnézze nekünk az ilyen vagy olyan szlogeneket, s a lényeget vegye észre: pl. azt a rengeteg jó programot, amivel a könyvtárak várták őket ezekben a napokban (is).

 2. Az előttem szóló pontosan megfogalmazta azt, hogy a tinik a szlogenekre nem igy gondolnak.(Akkor nem vennék a tinimagazinokat sem, nem lenne sikere a tinitévének…)
  Csak azok “kötözködnek” akik tinit még nem is láttak és üldögélnek a virtuális világukban a gépük előtt.
  Kicsit erős a megfogalmazásom lehet és ezért bocsika.

  pl. mint aki beleköt a “2xtekinthető” megfogalmazásba!! 🙂 ki is volt az??? 🙂

 3. egyertertek, de azert ne vagdalkozzunk kollegina. valoban az ugy van, ahogy csbk irja, a lenyeg a jo, s sikeres programokon van. bar sztem a szlogennek igenes nagy ereje van. barmilyen jo programot tervezunk, ha senki sem tud rola, nem lesz sikeres…nekem akkor is az a legfajobb, hogy egy lezarult program utan indul el a belso vita….

 4. Mondtam én mást kedves kollegaÚR?? 🙂 Csak az a baj, hogy ez az utóvita még jobban ráerősít arra: hogy a könyvtárosok valami nem e világi lények, a múltba élnek és csak “janeaustint olvasnak”!!

  amit mellesleg én is imádok mármint j.a.-t! Igy műkörmösen és festett szőkén 🙂

 5. errol van szo kedves kollegina, hogy ezt valahogy ki kellene vinni a koztudatba. lehet, hogy meg van mas festettszoke, mukormos kollegina is? majd nyitott szemmel jarok konferenciakra 😉

 6. Hááát!!!!! Nem akarlak elkeseríteni, de helyismereti konfiban szerintem én vagyok a “legjobb nő” .:-))

  és nem is beképzelt 🙂

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.