Könyvtárostanárok őszi szakmai napja

2008. november 20-án Szegeden, az Arany János Általános Iskola könyvtárában tartotta a CSMKE Iskolai Könyvtáros Szekciója szokásos őszi szakmai napját.

Az iskolai könyvtárak nincsenek irigylésre méltó helyzetben az utóbbi években, éppen ezért különösen nagy öröm, ha az elvonások helyett könyvtár építéséről, bővítéséről szólnak a hírek.

Az Arany János Általános Iskola könyvtárát az elmúlt tanévben mintegy 8 millió forintból bővítették és újították fel. A pénzösszeget a szülők, az iskola és az önkormányzat összefogásával teremtették elő. Redkívül fontos, hogy az iskolavezetés Kissné Gera Ágnes igazgatónő vezetésével szívügyének tekinti a könyvtárügyet, felismeri annak semmi mással nem helyettesíthető szerepét. A szakmai napon megismerkedtünk a könyvtár rendkívül színes életével, valamint a most épülő honlappal.

A rendezvényen 17-en vettünk részt egyesületi tagjaink közül. Köszönjük Savanya Ildikó kolléganőnek a szíves vendéglátást!

Az alábbi képre kattintva a szépséges könyvtárról és a találkozóról készített fotók láthatók:Iskolai könyvtáros szekció őszi szakmai napja 2008.11.20.