Októberi Könyvtári Napok a Somogyiban

és a megyében…

Idén a sok éves hagyományoknak megfelelően a Somogyi-könyvtár, valamint a teljes Csongrád megyei könyvtári hálózat csatlakozott az Országos Családi Könyvtári Napok – 2010. október 4-10. programsorozathoz.

Szinte megszámolhatatlan programmal csatlakozott a megye több mint 20 könyvtára (na jó, ha vége van az események pontos statisztikát is közlök).

Egyelőre nem emelek ki semmit, annyi jó program lesz, de a Somogyi programjait a könyvtár honlapján mindenki megtekintheti.

Mi is csatlakozunk a Könyvtárút-hoz, lesz Családi délelőtt, ringató foglalkozás, rejtvényfejtő nap, ismét kint leszünk a nosztalgia villamoson, olvasóink találkozhatnak V. Kulcsár Ildikóval, Czeizel Endrével, Nógrádi Gáborral és Gergővel,  lesz királytúra, a hagyományos Somogyi-könyvtár napja, elindul az egy város-egy könyv olvasásnépszerűsítő játékunk…

Tessék böngészni a programokat!

Természetesen idén sem férünk bele ebbe az egy hétbe, ezért a Somogyi egész október havi programjait érdemes végigböngészni!

A megyében is annyi minden jó lesz, hogy szinte lehetetlen felsorolni. A hivatalos honlapon településekre bontva, bárki megtekintheti, hogy hozzá legközelebb mi mindent találtak ki a kollégák!

2 gondolat erről: „Októberi Könyvtári Napok a Somogyiban

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.