Vége van a nyárnak…

Bár az időjárás még rácáfol, de a gyerekek már biztos észrevették, hogy vége van a nyárnak.
Természetesen ez a nyár sem telt el eseménytelenül.
Aki éppen nem pihent nyaralt, az keményen dolgozott.

Volt egy vándorgyűlés, ott voltunk. (http://csmke.sk-szeged.hu/?p=1748 és http://csmke.sk-szeged.hu/?p=1754)

Júliusban elkezdődött az építkezés a Somogyi mögött a sörkert helyén. Nagy fájdalmunk ez, de legalább nagyon látványos! Itt például kb. 15 tonna leng a portától 2-3 méterre:

15 méter 15 tonna

Aztán ismét volt egy szezonzáró SZIN. Erről nagyon hosszan lehetne írni. Rajtunk kívül álló okok miatt, más hangulatú volt mint az eddigiek. Számunkra így is sikeres volt. Sokan jöttek hozzánk, akik jöttek szerettek nálunk lenni, s reméljük, hogy a számtalan ígéret közül jónéhányat beváltanak, s találkozunk a könyvtárban!

Erről most csak egy rövid riport: (kb 29. perctől)

http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/08/26/16/Szegedi_Regionalis_Magazin_2011_augusztus_26_.aspx

valamint számtalan kép a CSMKE webalbumából (tényleg rengeteg!)

Az évzárót szinte azonnal követte az évnyitó. Idén először az összkari Gólyatáborban is kint volt a Somogyi. Itt az általános könyvtárnépszerűsítésen kívül elsősorban egy újonnan bevezetendő szolgáltatásunkra hívtuk fel a figyelmet, a Biblio-bónuszra. Ezt kifejezetten az egyetemi hallgatóknak kínáljuk, a HÖK-kel karöltve. Itt is vendégünk volt (lassan állandó tettestársunk), Pilcz Roland.

Technikai nehézségek (elromlott a fényképezőgépem) miatt itt csak néhány mobil-kép készült:

Ezzel aztán el is kezdődött az új év (még mindig tanévben számolok…ejnye-bejnye), ami aztán ismét rengeteg újat fog hozni. Itt van a nyakunkon a Kulturális Örökség Napok, rögtön utána követi az Októberi Könyvtári Napok, de mi már nagyban szervezzük a november 19-i 3. Szegedi Képregényfesztivált is!

1 gondolat erről: „Vége van a nyárnak…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.