Iskolaikönyvtárosok őszi szakmai napja

Idemásolom a soronkövetkező szakmai nap meghívóját a szervező (Sutka Inci) tollából:

Kedves Kollégák!

Jó hírem van!
Az idei őszi szakmai napunk helyszínéül (Bogyó Kata javaslatára) ismét olyan könyvtárral sikerült egyeztetnünk, amelyet biztosan sokan szívesen megnéznétek. Ez pedig nem más, mint az új algyői “szuperiskola”  könyvtára.
Amelyről azt olvashattuk, hogy szabadtéri (kiülős) része is van. :))
Nem feltétlenül fogunk november 10-én “kiülni”, de az biztos, hogy megmutatják nekünk a gyönyörű és modern iskolát, majd a könyvtárat, ahol azután aktuális megbeszélésünket is megtartjuk.

Tehát hívunk-várunk Benneteket 2011. november 10-én 14 órára Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolába (Algyő, Sport u. 5.) Őszi szakmai napunkra.

Javasolt program:

14-14.30 Végre együtt:  Algyő új iskolájának megtekintése – Iván Zsuzsanna igazgatónő, Koczka Ágnes könyvtáros
14.30-14.50 Múlt és jelen: az iskolai könyvtár bemutatása – Koczka Ágnes könyvtáros
14.50-15.30 Az iskolai könyvtárak pályázati munkájának bemutatása (TÁMOP, TIOP és egyéb pályázatok állománybővítésre, eszközbeszerzésre, felújításra, olvasásnépszerűsítésre stb.)
15.30-16 Egyesületi aktualitások (KTE, CSMKE)

A 3. programponthoz szeretném kérni, hogy aki részt vett ilyenben, az legyen szíves röviden beszámolni nagyon komoly pályázati munkájáról, hogy a tapasztalatokat megoszthassuk.

Kérem szépen szíves visszajelzéseteket, tudtok-e jönni (remélem, igen!), illetve kik szeretnének pályázati beszámolót tartani.

Az utazást illetően még egyeztetünk, de aki Szeged-Algyő tömegközlekedésében jártas, kérem, segítsen.
Közkinccsé teszem Nagyné Bús Gabi tájékoztatását az algyői buszokról.

Szeged, Víztorony térről indul:
13:05-kor (Algyőre ér 13:25-kor) (a végállomásra, de a suli Algyőre beérve a második megállóban, a játszótér mögött van, tehát 5 perccel korábban érkezik)
13:35-kor (Algyőre ér 13:55-kor) ugyanaz mint fent
A Víztorony tér utáni második megálló a Budapesti krt.-József A. sgt. “sarka”, ahol a vásárhelyi busz is megáll, tehát itt is fel lehet szállni.
Mars térről (vásárhelyi buszok) indul:
13:10-kor (Algyőre ér 13:27-kor) Algyő vasútállomás-körforgalomnál leszállva 10 perces séta a Bartók Béla utcán át az iskoláig

13:35-kor (Algyőre ér 13:52-kor) ugyanaz mint fent

Innen remélhetőleg már mindenki tud magának választani buszt és megállót. 🙂

 

Üdvözlettel,
Inci