41. Megyei Könyvtárosnap

Ahogyan az elmúlt négy évtizedben, idén sem maradhat el a megyei könyvtárosnap. Nehézségek mindig vannak, gondok, rengeteg munka, szegénység, de valahogy mindig sikerül egy jó hangulatú, színvonalas szakmai találkozót megszerveznünk. Remélem nem lesz ez másképpen idén sem.

Garancia erre idei vendéglátónk Mártély, vagyis Sajtiné Kati és lelkes főnökei, kollégái, segítői.

A több éves hagyományoknak megfelelően idén is júniusban találkozunk, konkrétan: 2013. június 27-én, a helyszín – mint említettem – a mártélyi ÁMK Művelődési Ház és Könyvtár (Mártély, Fő u. 49.).

A program reméljük ismét elég színes és érdeklődésre számot tartó lesz. Innen lehet letölteni.

Ahogy sok éve már, elsősorban az ebéd miatt, előzetes regisztrációt kérünk minden kedves kollégától, érdeklődőtől. Ahogy eddig is, a találkozón bárki részt vehet, nincs sem CSMKE tagsághoz, sem könyvtárossághoz kötve.! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jelentkezési határidő: 2013. június 12., bajusz.janosne@sk-szeged.hu címre. A jelentkezési lap pedig letölthető innen.

A szakmai programon valamint a helyi érdekességek megtekintésén kívül lehetőség lesz vásárolni helyi mesterek munkáiból:  kaspót, cserepet, apróbb ajándékot, valamint B.Kovács Emőke és B. Kovács Márta kiállítási képeiből, és előadó vendégünk, Dinnyés József CD-iből.

A jó hangulatról, valamint a vendéglátásról gondoskodunk, azonban odajutni egyénileg tudnak az érdeklődők. A Szegedről indulóknak javasoljuk a közvetlen mártélyi járatot,

  • amely a Mars térről 6.05-kor indul, Mártélyra érkezik 6. 57-re.
  • Vagy Szegedről indul Hódmezővásárhelyre 6. 30-kor- 7.03-ra ér Hódmezővásárhelyre, és onnét 7.35-kor indul Mártélyra
  • Vagy 6. 45-kor indul Szegedről és a hódmezővásárhelyi autóbusz pályaudvarra érkezik 7.18-ra , és onnét Mártélyra 7. 35.-kor indul.

De ki mivel tud, óhajt jönni. Lehet autóval, kerékpárral, gyalog (a töltésen Szegedtől mintegy 40 km, bizonyítottan lejárható :-))

Mi mindenesetre nagyon sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Ne felejtsék, a jelentkezési határidő június 12.!