CSMKE tisztújító közgyűlés

Kedves Kollégák, Kedves egyesületi tagok!

A Csongrád Megyei Könyvtárosok Egyesülete 2014. február 20-án tartja tisztújító közgyűlését. Kérünk Benneteket, hogy minél többen vegyetek részt a közgyűlésen, hiszen érdemben szavazni, dönteni csak akkor tudunk,  ha a tagjaink legalább 50%-a + 1 fő jelen lesz.
A tisztújítás mellett a közgyűlésnek kell megszavazni, jóváhagyni  a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Tanácsába a mi  egyesületi  képviselőnket, a küldötteket,  dönteni az idei évi tagdíj összegéről.

(A döntés után helyben lehetőség lesz befizetni a 2014-es évre szóló tagdíjat, hogy minél hamarabb megkaphassa mindenki az érvényességi matricát.A 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet a muzeális intézmények látogatóit megillető kedvezményekről szóló kormányrendelet 2. §. e. pontja alapján  az MKE kártyával és érvényes matricával rendelkező  egyesületi tagok díjtalanul látogathatják az állami múzeumi intézményeket és kiállítótermeket. Ezért fontos a tagdíjak minél gyorsabb befizetése, hogy igényelni lehessen az MKE-től a 2014-es évre szóló matricákat.)

A választáson kívül egy szakmai előadás lesz:  9.00 órától

Olvas a Dél-Alföld? Olvasó Dél-Alföld – Olvasás (megye)határok nélkül című projekt befejezéséről
Sikaláné Sánta Ildikó a Somogyi-könyvtár igazgatóhelyettese tart egy előadást.

A teljes program és időbeosztás letölthető innen.

Sok szeretettel (és némi ásványvízzel) várunk minél több kollégát!