Kedvezmények és egyebek – avagy a tagsági kártyáról

Kedves Kollégák, egyesületi tagok!

Régebben már volt szó az MKE tagsági kártyáról és a kedvezményekről, most néhány plusz infó társaságában feleleveníteném.

Először is:  a tagsági kártyát minden évben érvényesíteni kell. A tagsági díj befizetése után tudjuk odaadni az érvényesítő matricát. Jórészt már minden tagunk megkapta idén, aki nem, kérem keressen meg! (remélem ismertek az elérhetőségeim az email címem a nevem ponttal elválasztva@sk-szeged.hu, vagy @gmail.com, de megtaláltok facebookon, viberen stb.)

A hivatkozott linkeken megtalálható, hogy milyen kedvezményekre  új link jogosít fel a kártya. Én pl tankolásnál szoktam használni.

Úgy gondolom számunkra talán a legfontosabb kedvezmény pedig az ingyenes (vagy kedvezményes) múzeumlátogatási lehetőség. Ez így a nyár közeledtével talán még hangsúlyosabb. 

Sajnos sok helyen nem adják meg a kedvezményt. Ilyen esetben a 194/2000 (XI. 24.) kormány rendeletre lehet hivatkozni. Tudom, a sorban állva ezt nehéz megtenni. Ezért pedig azt kérném, hogy ilyen esetben írásban jelezze ezt mindenki az MKE titkárságának, vagy nekem, hogy az Egyesület megtehesse a megfelelő lépéseket. Bővebben az MKE oldalán lehet erről olvasni.

Mindez nem olyan bonyolult ám, mint így első olvasásra látszik!

Szóval arra buzdítok mindenkit, hogy használja ki a kártyája adta előnyöket. Minél többet járjon múzeumba a nyári pihenés alatt is, vagy vásároljon kedvezményesen!