“Vészterhes” idők

Kedves Kollégák!

Sajnos az idei év mindenki számára sok nehézséggel jár. Mind a munkahelyeken problémák vannak, mind magánéletben lehetnek. Sajnos az Egyesület életében is sok változást hozott ez az év. Elmaradt az MKE éves vándorgyűlése (52 év után először történik ilyen), elmaradt a Csongrád Megyei Könyvtárosnap, ezzel is megszakad egy 47 éves hagyomány. Bízunk benne, hogy jövőre tudunk személyesen találkozni.

Az eredetileg hirdetett Őszi tanulmányi kirándulás is elmarad, bár a bátor résztvevők talán egy más lehetőséget kaphatnak. Ez a rendezvény is nagy hagyományokkal rendelkezik, az elmúlt 15 évben mindig sikerült megszervezni. Nem adjuk fel, folytatni kívánjuk ezt a hagyományt is.

Addig is egy pici visszatekintés. A tavalyi utazásról már olvasható volt Rafai Mari kolleginánk részletes és élvezetes beszámolója. Most jutott el hozzám egy rövidebb személyes hangvételű írás is erről a kalandozásról.

Az idei utat nem pótolhatja, de olvassátok szeretettel Sáráné dr. Lukátsy Sarolta(ahogy a megyében mindenki ismeri Saci néni) írását.

Azért bízom benne, hogy idén még tudok hírekkel jelentkezni. Kitartást mindenkinek!