Online konferencia

Kedves Kollégák!

Egy új dologgal próbálkozik az Magyar Könyvtárosok Egyesülete, “online konferenciát” szervezünk. Valójában nem élő előadások lesznek, hanem később is visszanézhető az MKE YouTube csatornáján. Az első leőadások november 18-án kerülnek feltöltésre, majd onnantól kezdve négy héten át követhetik figyelemmel az előadásokat.

A konferencia facebook eseménye itt érhető el.

A részletes program és a meghívó alább olvasható:

KIHÍVÁSOK ÉS KOMPETENCIÁK – nemzetközi YouTube konferencia-sorozat

Kedves Kollégák! Kedves Tagtársak!

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete immár ötödik alkalommal rendezi meg nagy sikerű nemzetközi tudományos konferenciáját a kompetencia témakörében. Idei rendezvényünk címe:  Kihívások és kompetenciák.

Ismét kiváló külföldi és magyar előadókat köszönthetünk szakmai rendezvényünk, mint Stephen Wyber az IFLA képviseletében, Ragnar Andreas Audunson norvég professzort, Fűzfa Balázs irodalomtörténészt, Gáti Gyöngyi kárpátaljai könyvtárvezetőt. Lesz szó többek között az információs műveltségről, zöldkönyvtárakról, marketingről, könyvtári innovációról. A programon az idegennyelvű előadások magyar feliratozással követhetők.

A járványhelyzetre való tekintettel konferencia-sorozat formájában tekinthetőek meg az előadások 2020. november 18. december 9 között minden nap 10 órától az MKE Youtube csatornáján, ahol a korábbi előadások is megtekinthetőek lesznek.

A szakmai rendezvény teljes programját az alábbi link tartalmazza.

A konferencia elindításaként hallgassa meg  Barátné dr. Hajdu Ágnes MKE elnök rövid üdvözlő szavait! https://youtube.com/channel/UCJ81GBo0wptHVgpHz2BFbTQ