Éveleji hírek

Kedves Kollégák!

Sajnos az elmúlt év sok mindenben megtréfált bennünket, így a civil szervezetek életét is nagyon felborította. Mint arról picit hosszabban beszámoltam már a blogon, azért az MKE és a CSMKE elnöksége is sokat dolgozott, és igyekeztünk tagjainkért dolgozni.

Ahogy az MKE Vándorgyűlés, úgy a CSMKE hagyományos megyei találkozója is elmaradt, de idénre azért tervezünk!

Azt már sokan megszokhattátok, hogy ilyenkor év elején (február végén, március legelején) tartjuk az évi rendes közgyűlésünket, ami egyben megyei továbbképzés is. Sajnos úgy látszik idén ezt nem tudjuk megtenni.

A CSMKE elnöksége úgy határozott, hogy – a jogszabályi megfelelősség érdekében – egy későbbi időpontra hívja össze a közgyűlést. Bízunk benne, hogy a nyár folyamán már lehet személyesen találkozni. A jogszabályoknak megfelelően, előtte 45 nappal meghirdetésre kerül majd az időpont.

Szintén nyárra tervezzük a tavalyi elmaradt Megyei Könyvtárosnap pótlását is. Erről is igyekszünk megfelelő időben tájékoztatni mindenkit.

És nagyon bízunk benne, hogy idén ismét tudunk együtt utazni, és szervezzük a tanulmányi kirándulást is.

Bízom benne, hogy nem tántorítanak el senkit sem az elmúlt év nehézségei, és továbbra is tagunk kíván maradni.

Az idei tagdíjakat elsősorban átutalással tudjátok teljesíteni (természetesen egyedi megoldást is tudunk biztosítani, ahogy eddig is). A számlaszám elérhető a blogon: http://csmke.sk-szeged.hu/rolam/ (A CSMKE számlaszáma: OTP 11735005-20345860)

A tagdíj mértéke nem változott: 3000,- Ft/ év, kedvezményes díj (nyugdíjas, gyes, gyed, hallgató): 1500,- Ft/év.

Kérném, hogy az utalásról egy jelzéssel éljetek felém (itt, magán email, messenger, viber stb…), ugyanígy tudjátok jelezni a számlaigényt is.

Amennyiben február 18-ig megtörténik a befizetés, át tudom adni (levélben, személyes átvétel stb.) az érvényesítő matricát.

Bármilyen kérdéssel forduljatok bizalommal hozzám!

üdvözlettel,

Oros Sanyi