Zárókonferencia

A Katalistről továbbítom az alábbi meghívót

MEGHÍVÓ

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az egész országot és az egész könyvtáros szakmát átfogó projekt megvalósítását határozta el 2007 második felében.

A projekt címe: VERSENYKÉPES ORSZÁG – VERSENYKÉPES KÖNYVTÁROSSAL.

A programsorozat, amelyen 2007-ben és 2008-ban több mint 900 könyvtáros vett részt, megvalósította a projekt célkitűzéseit: elősegíteni a könyvtáros kompetenciák fejlesztését, alkalmassá tenni a könyvtárosok személyiségét arra, hogy megfeleljenek a legkorszerűbb szolgáltatási (különösen információszolgáltatási) kihívásoknak, ezzel hozzájárulni a könyvtáros szakma európai színvonalú hazai műveléséhez.

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete ünnepélyes keretek között, záró konferenciával kívánja az összegzést megtenni, amelyre tisztelettel és szeretettel meghívja és várja az érdeklődő kollégákat.

A záró konferencia időpontja: 2008. május 28. 11 óra
Helyszíne az Országház Felsőházi terme.
Belépés a VII. kapunál 10 órától, a személyazonosító igazolvány felmutatása mellett.

A részletes programot rövidesen olvashatják az MKE honlapján.

Kérjük, hogy jelentkezéseiket e-mail-ben tegyék meg: mke@oszk.hu címen. Jelentkezéskor tüntessék fel nevüket (pontosan úgy, ahogy a személyazonosító igazolványukban szerepel).

Lehetőség van a konferencia előtt egy parlamenti látogatásra. 9 óra 40-től 10 óráig indulnak 10 percenként kb. 40 fős csoportok, szintén a VII. kaputól. Jelentkezéskor írják meg azt is, hogy a konferencia előtt részt kívánnak-e venni a parlamenti látogatáson.

A terem befogadóképességének korlátozott volta miatt beérkezési sorrendben tudjuk figyelembe venni a jelentkezéseket.
Jelentkezési határidő: május 21.

A program véglegesítése után értesültünk a meghirdetett BKV sztrájkról. Kérjük vidéki kollégáinkat, írják meg, hogy melyik állomásra, mikor érkeznek, hogy megszervezhessük a közlekedésben a segítséget.

Nagy Anikó főtitkár
az MKE elnöksége nevében

1 gondolat erről: „Zárókonferencia

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.