Felhívás a CSOMEKÖV-re

Kedves Kollégák!

A 2009/2010-es tanévben is meghirdetjük a Csongrád megyei könyvtárhasználati versenyt, azaz CSOMEKÖV-öt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kedvet és lehetőséget teremtsünk a könyvtárhasználati házi versenyek megszervezésére, és minden tanulónak a könyvtár-használatban való jártasság megszerzésére.

I. A témát ERKEL FERENC születésének 200. évfordulója tiszteletére választottuk, a címe: “Hazám, hazám, te mindenem”. Aki szereti a zenét, néha operamuzsikát is hallgat, netán valamilyen hangszeren is tud játszani, és jól forgatja a kézikönyveket, az bátran jelentkezzen. Ha valamelyik csapattag el is tud játszani a versenyen egy rövid dallamot, akkor ezt a zsűri többlet-pontszámmal jutalmazza.

II. A kategóriáknál továbbra is megtartjuk az eredeti felállást, tehát jelentkezhet minden 11-12 éves (I.), 13-14 éves (II.),15-16 éves (III.) és 17-18 éves (IV.) tanuló, de 3 fős csapatban, iskolánként és kategóriánként 1-1 csapat.

Részletek

Aki egyetért az eddigiekkel, és ezen feltételek mellett is szívesen hozná gyerekeit a megyei versenyre, az jelezzen vissza Cs. Bogyó Katalinnak (csbk@jgypk.u-szeged.hu) 2010. jan. 25-ig.

A 3 fős csapatok korosztályát és nevét 2009. febr. 22-ig írjátok meg ugyanerre a címre. Magát a megyei vetélkedőt – megfelelő létszám esetén – a Somogyi Könyvtár gyermek-könyvtárában tartanánk 2010. ápr. 22-én, csütörtökön 10 órától.

Jó munkát, eredményes felkészülést kíván a CSMKE iskolai szekciója