Év eleji kampányoló

Az évváltás nem hozott jelentős változást.  Mint mindenki, szinte észre se vettük, hogy elteltek az ünnepek, s új év kezdődött. (Tegye fel a kezét, aki még nem rontotta el a dátumot eddig….)

A munkánkat végezzük, írjuk a beszámolókat, munkaterveket. Tervezünk, s folytatjuk a megkezdett projekteket. S kezdjük az újakat.

2015-ös esztendő az egyesület életében – terveink és reményein szerint – nagy változásokat nem hoz. Nem tervezünk tagdíj emelést, az előző évekhez hasonló továbbképzési ütemtervet állítottunk össze. Idén is lesz Csongrád megyei Könyvtárosnap, lesznek továbbképzések, kisebb és tágabb körben, tervezünk tanulmányi kirándulást. Ezeken kívül minden jobbító és újító ötletet, szándékot szívesen fogadunk.

Azonban a “nagytestvér”  MKE életében jelentős változások várhatók, hamarosan tisztújító közgyűlés lesz. A vezetőség mandátuma idén lejár, s frissítés várható. Ehhez kérjük a tagság segítségét. A határidőt meghosszabbították, így péntekig (2015. január 23.)  lehet elküldeni az egyéni jelöltlistát, Csongrád megyéből Vassné Mészáros Katalinnak (Kecskemét, Katona József Megyei Könyvtár az email címe ott megtalálható).

A jelöltállításhoz csatolom a formanyomtatványt. Segítségül magánban küldök egy mankót, amit a CSMKE vezetőség állított össze.

Kérem, akinek ideje engedi küldje el jelöltlistáját a megadott címre!

S ha már kampány! Akkor egy fontos információ: ahhoz, hogy időben megkaphassa minden tagunk a matricát, kérem, hogy február 5-ig fizessék be az ez évi tagdíjat! Remélem mindenki tudja, hogy a legutóbbi taggyűlésünk óta a díj 2500,- Ft/év, nyugdíjasoknak, gyesen lévőknek 1000,- Ft/év. Új belépőknek, kártyájukat elhagyóknak + 500, Ft kártyaelkészítési díj. A díjfizetést megtehető személyesen nálam a Somogyi-könyvtárban (vagy ahol összefutunk Árkád/játszótér stb.), vagy az Egyesület számlájára való utalással. Ebben az esetben kérnék egy megerősítő emailt/telefont/füstjelet/üzenetet stb. is, az utalás megtörténtéről. Számlaszámunk:

OTP 11735005-20345860

Természetesen tárt karokkal várunk minden új csatlakozót, aki elfogadja az egyesület alapszabályát, elveinket.

A végére még egy megjegyzés. Talán néhány olvasónak feltűnt,hogy az utóbbi időben többször változott a blog dizájnja (designéje?). Ez egyrészt egy kísérletezés, megújulási kísérlet eredménye, másrészt a kényszer visz rá bennünket. Bízom benne, hogy többször nem kell megváltoznunk a közeljövőben. Legalábbis nem külső kényszer hatására.

Mindenkinek sok sikert a 2015-ös évhez! Bízom benne, hogy hasznosan tudunk ismét együtt dolgozni.