Vándorgyűlés 2016 – Veszprém

Kedves Kollégák!

Immár elérhető az idei vándorgyűlés honlapja, lehet tájékozódni, böngészni, majd jelentkezni. Íme a szervezők invitálása:

Kedves Kollégák!
Elérhető a Vándorgyűlés honlapja, a http://vandorgyules.ekmk.hu/ címen. A konferenciával kapcsolatos legtöbb információ már megtalálható az oldalon, a szálláshelyekről, kirándulásokról már lehet tájékozódni. A honlap tartalmát folyamatosan fejlesztjük, az új információkról rendszeresen küldünk tájékoztatást a levelezőlistán és a facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/vgy2016veszprem/ ).
A weboldal indulásával indul a jelentkezés is! A jelentkezési lap elérhető a Jelentkezés->Jelentkezési lap menüpontból, illetve közvetlenül a http://vandorgyules.ekmk.hu/index.php/szallasfoglalas/jelentkezesi-lap2 linken. A kedvezményes regisztrációs időszak határideje 2016.04.30. Az ez után érkező jelentkezésekhez a szállást már nem tudjuk garantálni. A jelentkezés leadásakor a kitöltés során megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot a vandorgyules@ekmk.hu  címen.
Találkozzunk Veszprémben!
Üdvözlettel a Szervezők nevében:
Szóllás Péter

​​
​az MKE Veszprém Megyei Szervezetének elnöke