1Könyv – tv ajánló

Kedves Kollégák!

Fodor Móni hívja fel a figyelmünket egy új tv műsorra.

A figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy műsort, mely a Duna Televízión indult el és úgy gondolom, nekünk is érdekes csemege – akár könyvtárosként, akár olvasóként. A címe: 1Könyv.

A beharangozóban ez olvasható: “Könyvet kézbe venni jó. Az olyan személyes dolog. Tárgy, melyet kinyitva, lapozgatva, olvasva, egyszer csak kisüt a nap, beborul az ég, szerelmes lesz az ember, kiábrándul, utazik, vágyakozik, hazaér – éli az életét. A valóságosat és a képzeletbelit is. Könyvvel a kézben tanul, szórakozik, gondolkozik. Beszélget másokkal, könyvek segítségével valódi emberi viszonyokat alakít ki, ápol barátságokat. Könyvet olvasni jó. Ezt ajánljuk a nézőknek is.

Egy nap, egy könyvet.” Az ajánló tegnap este indult, amikor is Cserna Szabó András – Fehér Béla: Ede a levesben: Gasztrokrimik című könyvéről a Magvető Kiadó munkatársa, Szegő János adott humoros, vicces ízelítőt A műsorvezető-szerkesztő sokunk kedves ismerőse, Lackfi János.

Vetítik: DUNA TELEVÍZIÓ: Kedd (Január 3.) 21:25 Szerda (Január 4.) 10:50 /előző adás ismétlése/ Szerda (Január 4.) 21:25 Csütörtök (Január 5.) 10:50 /ismétlés/ Csütörtök (Január 5.) 21:25 Péntek (Január 6.) 10:50 /ismétlés/ Péntek (Január 6.) 21:25 Szombat (Január 7.) 21:10 Vasárnap (Január 8.) 20:00 Hétfő (Január 9.) 10:50 /ismétlés/

A Duna Tv videótárában a tegnapi adás már vissza nézhető (nekem az Internet Explorer játszotta le, a Mozilla nem) http://www.dunatv.hu/musor/videotar#videok

Hasznos időtöltést mindenkinek!